Despre noiAsociatia Holding Hands a fost infiintata in februarie 2011 si are ca membri fondatori pe Cristina Balanean, Giorgiana Cristea si Cosmin Balanean.

Noi credem ca acolo unde exista determinare, ambitie si motivatie se pot face lucruri frumoase. Noi avem aceste calitati, iar acum avem si modalitatea prin care putem ajuta activ pe cei care au nevoie.

Vrem sa va transmitem speranta cu care am pornit pe acest drum. Experienta noastra se completeaza si ne abiliteaza in mai multe domenii de interventie: juridic, resurse umane, psihologic si psihopedagogic.

Ne propunem sa ajutam persoane care se afla in dificultate din punct de vedere al sanatatii sau material si suntem convinsi ca vom reusi sa oferim sprijin practic.

Unii dintre voi au contribuit deja la “reteaua noastra de ajutorare” prin jucarii, haine, alimente, obiecte de mobilier, informatii etc. si stiu cata bucurie poate aduce acest gest, atat pentru beneficiari, cat si pentru toti cei implicati.

Vrem sa continuam activitatile de acest gen, iar, in plus, sa ne extindem prin implementarea unor proiecte noi: acordarea de servicii logopedice copiilor cu dizabilitati, depistarea familiilor cu probleme financiare si sprijinirea scolarizarii copiilor aflati in risc de abandon scolar, orientare profesionala pentru tinerii care parasesc centrele de plasament, consilierea famiilor copiilor cu dizabilitati etc.

Va vom tine la curent cu toate aceste proiecte pe parcurs ce ele prind un contur clar, prin site-ul nostru.

Va rugam sa ne ramaneti aproape, sa spuneti si altora despre Holding Hands si sa sprijiniti proiectele noastre.


Impreuna putem face diferenta,
Cristina, Giorgiana si CosminProiecte  |   Implica-te  |   Articole  |   Doneaza  |   Contact

Reusim sa sustinem impreuna cu partenerii nostri
GRINSOLV | PBlaw Office | Psihologos